Javna razprava o novi Beli knjigi o vzgoji in izobraževanju v Republiki Sloveniji ter o predlogu Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o osnovni šoli.

datum: 04.04.2011

kategorija: Novice

 

Pozdravljeni,

vzpostavili smo povezavo na dva pomembna dokumenta s področja našega dela, o katerih trenutno poteka javna razprava. Gre za:

-         osnutek nove Bele knjige o vzgoji in izobraževanju v Republiki Sloveniji http://www.belaknjiga2011.si/pss.php (javna razprava poteka do 30. aprila 2011) in

-          predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o osnovni šoli http://www.mss.gov.si/fileadmin/mss.gov.si/pageuploads/zakonodaja/pdf/OS/Zakon_o_osnovni_soli_24_3_11.pdf (javna razprava poteka do 3. maja 2011).  

Prosimo vas, da se z vsebino dokumentov seznanite in nam vaše pripombe na oba zgoraj navedena dokumenta posredujete do petka, 22. aprila 2011 do 12.00, na elektronski naslov orijana.gregoric@pef.upr.si, da jih bomo lahko združili in uredili ter jih v imenu Pedagoške fakultete Koper pravočasno posredovali na ustrezne naslove Ministrstva za šolstvo in šport Republike Slovenije. 

Predstavitev se zaradi bolezni dr. Janeza Kreka prestavi na naslednjo sredo, 20. aprila 2011 ob 12.00.

Hkrati vas obveščamo, da bomo na UP PEF v sredo, 13. aprila 2011 ob 12.00, organizirali predstavitev osnutka nove Bele knjige o vzgoji in izobraževanju v Republiki Sloveniji, ki jo bo izvedel predsednik Nacionalne strokovne skupine za pripravo Bele knjige o vzgoji in izobraževanju v Republiki Sloveniji (NSS), izr. prof. dr. Janez Krek. 

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo!

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino