Informativa 2013

datum: 29.01.2013

kategorija: Novice

 

INFORMATIVA 2013  

BODOČE ŠTUDENTE VABIMO NA INFORMATIVO 2013!  

Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta (UP PEF) se bo tudi letos udeležila Informative na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in predstavila študijske programe 1. stopnje:  
·         Visokošolski strokovni program 1. stopnje PREDŠOLSKA VZGOJA
·         Univerzitetni študijski program 1. stopnje RAZREDNI POUK
·         Univerzitetni študijski program 1. stopnje EDUKACIJSKE VEDE    

Prav tako bodo predstavljeni magistrski študijski programi 2. stopnje (Zgodnje učenje, Razredni pouk, Inkluzivna pedagogika, Izobraževanje odraslih in razvoj kariere) in doktorski študijski programi 3. stopnje (Zgodnje učenje, Edukacijske vede).  

Vabimo vas na Gospodarsko razstavišče 1. in 2. februarja 2013 od 9.00 do 18.00, da skupaj pretehtamo najboljše možnosti za vašo prihodnost.    

Lokacija: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Datum: 1. in 2. februar 2013 (petek in sobota)
Odpiralni čas: 9.00–18.00
Vstopnina: brezplačen vstop      

Opis dogodka: Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini - od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, katera podjetja nudijo prakse in katera (prve) zaposlitve, kako študirati ali se zaposliti v tujini ipd.

Informativa tako na enem mestu ponuja veliko več informacij, kot jih lahko posameznik zbere samo z obiskom informativnega dne. Zato je odlična uvodna postaja pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja ter poklicne in karierne poti.

Ob obisku lahko obiskovalci zberete informacije o izobraževalnih programih in druge, za vas pomembne informacije, zbrano med seboj primerjate in se nato lažje odločite, katero izobraževalno institucijo obiskati v času informativnih dni in kam nato oddati svojo prijavnico za vpis oz. katero izobraževanje priporočiti, če vas vprašajo za nasvet ali usmeritev.      

SE VIDIMO NA INFORMATIVI 2013!  

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino