Posvet o noveli zakona o visokem šolstvu

datum: 16.11.2013

kategorija: Novice

 

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Univerza na Primorskem vas z željo po pripravi kakovostne vsebine zakona, ki bo dolgoročno omogočil razvojni preboj Republike Slovenije, vljudno vabita na javno tribuno »Posvet o noveli zakona o visokem šolstvu«,  ki bo namenjena razpravi  o izhodiščnem predlogu Zakona o visokem šolstvu.

Vaši sogovorniki bodo minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo, rektor Univerze na Primorskem prof. dr. Dragan Marušič, državni sekretar dr. Mirko Pečarič, v.d. direktorica Direktorata za visoko šolstvo dr. Mišela Mavrič, ki bo pogovor vodila, ter predstavniki Študentske organizacije Slovenije, Sindikata vzgoje in izobraževanja in Gospodarske zbornice Slovenije.

Pričakujemo vas v četrtek, 21. novembra 2013, ob 17. uri, v Pretorski palači (mestna soba) na Titovem trgu 3 v Kopru.

Posvet je namenjen študentom in zaposlenim na univerzi, staršem, dijakom, novinarjem in vsem, ki jih ta tematika zanima.

Vljudno vabljeni!

Dr. Jernej Pikalo,
minister                                                         

Prof. dr. Dragan Marušič
rektor UP                                                                                                                                                                            

Zaradi omejenega števila mest vljudno prosimo za potrditev prisotnosti prek tel. 040/457-510 (Mirella Baruca) ali pisno prek e-naslova: mirella.baruca@upr.si.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino