Glasovanje za najvplivnejšega pravnika 2015

datum: 16.11.2015

kategorija: Novice


Na osrednjem slovenskem pravnem portalu IUS-INFO je objavljen seznam finalistov tradicionalnega izbora »10 najvplivnejših pravnikov«, ki poteka v dveh delih.Med dvajsetimi finalisti, ki so vidno zaznamovali leto 2015 je tudi doc. dr. Andraž Teršek, predavatelj na Univerzi na Primorskem, Pedagoški fakulteti. Glasovanje poteka od 2. do 18. novembra 2015, do 12. ure na portalu IUS-INFO: http://www.iusinfo.si/Produkti/Besedilo.aspx?Id=10NP2015gl  

Glasuje se lahko le za enega izmed dvajset kandidatov, ki so se uvrstili v drugi del izbora. Med dvajset največkrat predlaganih pravnikov, ki se bodo potegovali za naziv »10 najvplivnejših pravnikov« za leto 2015, so se uvrstili: dr. Matej Avbelj, Franci Matoz, dr. Andraž Teršek, mag. Goran Klemenčič, ddr. Klemen Jaklič, dr. Miro Cerar, dr. Marko Bošnjak, dr. Rajko Knez, dr. Jana Hojnik, dr. Marko Pavliha, Lucija Šikovec Ušaj, dr. Igor Kaučič, Nataša Pirc Musar, dr. Ernest Petrič, Vlasta Nussdorfer, dr. Verica Trstenjak, mag. Jože Kozina, dr. Lojze Ude, dr. Erik Kerševan, mag. Matevž Krivic.  

Končni rezultati glasovanja bodo objavljeni v sredo, 18. novembra 2015, na portalu IUS-INFO. Tradicionalna okrogla miza, ki bo na začetku decembra v ljubljanskem hotelu Lev, bo tudi tokrat v znamenju razprave najvplivnejših pravnikov o aktualnih družbenopolitičnih problemih, ki pretresajo Slovenijo, in o rešitvah, ki jih predlagajo. Tako kot vsako leto pričakujemo zanimivo in polemično razpravo.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino