Uspehi študentov UP PEF v študijskem letu 2015/2016!

datum: 01.06.2016

kategorija: Novice


Društvo matematikov, fizikov in astronomov Slovenije je letos prvič organiziralo mednarodno matematično tekmovanje Keguru, in sicer v dveh stopnjah. Prva stopnja je potekala 17. marca 2016, in sicer na fakultetah, tudi na UP PEF. Na tekmovanju je sodelovala študentka UP PEF Dolores Ugrin, ki je prejela bronasto priznanje.

Aprila pa so se zaključila ligaška tekmovanja Univerze na Primorskem v odbojki, košarki in futsalu, ki jih je v študijskem letu 2015/2016 organizirala Univerzitetna športna zveza Primorske. Za naslov univerzitetnega prvaka so se potegovale le najboljše ekipe študentov UP, ki so od meseca novembra 2015 odigrale številke tekme. V odbojki je najboljša ekipa postala s Pedagoške fakultete.

Barve Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem so zastopali: Maruša Jug, Kaja Germavc, Klavdija Prezelj,Lucija Skarlovnik, Arijana Đuretić, Nina Čurin, Sanja Đukić, Petra Rančov, Tjaša Ban, Matija Jenko, Matic Lozinšek, Jure Kacafura, Tadej Vozlič, Tilen Tomšič in kapetan ekipe Anže Perčič.

Vsem študentom iskreno čestitamo!

 

Zmaga v odbojki (1)

Foto: UŠZP

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino