Informativni dnevi za dodiplomski študij na UP PEF

datum: 20.01.2017

kategorija: Novice


Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem (UP PEF) se je v mesecu decembru, januarju in februarju udeležila številnih predinformativnih dnevov po srednjih šolah, po Sloveniji.

Informativa  1

______________________________INFORMATIVA_________________________________

Poleg tega se bo UP PEF skupaj z drugimi članicami UP predstavil tudi na letošnji Informativi, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala 27. in 28. januarja 2017. Fakulteta je pripravila pester program, predavanja in delavnice, zato nas morate obvezno obiskati. Za vas smo pripravili tudi individualno svetovanje za izbiro primernega študijskega programa.

Predavanji na Informativi: 27. januar 2017
terminpredavanjeizvajalci
15.40-16.25Predavanje: Predstavitev magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika na UPPEF in projekta študentov v zaporu.
Opis:
Študenti in visokošolski učitelji magistrskega študijskega programa Socialna pedagogika na UP PEF vas bodo seznanili o tem, kako so socialni pedagogi potrebni na različnih področjih. Kot primer bodo predstavili projektno delo v Zavodu za prestajanje kazni zapora Koper.

Matej Vukovič, asist.,

Sanja Kelhar

Tajda Menih,

Tjaša Ban,

Žan Modrijan in

Ana Brezigar.

16.30-17.25

Predstavitev: Tehnike uspešnega učenja

Opis: Učiti se začnemo od rojstva. Nenehno spoznavamo nove stvari, pridobivamo izkušnje in nadgrajujemo svoja znanja. Kako to početi uspešno in celostno delovati, boste izvedeli v predavalnici »UP« Univerze na Primorskem, kjer vam bosta študentki na zanimiv način predstavili tehnike uspešnega učenja.

Urša Pečečnik in Petra Sadar.

Delavnici na Informativi: 27. januar 2017 
termindelavnicaizvajalec
9.10-10.10Poglejmo v svet naravoslovjaNastja Cotič
13.30-14.40Poglejmo v svet naravoslovjaNastja Cotič

Delavnica na Informativi: 28. januar 2017

termindelavnicaizvajalec
9.10-10.40Poglejmo v svet naravoslovjaDamjan Delač

 

__________________________INFORMATIVNI DAN________________________________

Informativni dan za dodiplomski študij v Kopru, na UP PEF, bo potekal 10. februarja ob 10.00 in 15.00 ter 11. februarja 2017 ob 10.00. Na fakulteti boste spoznali vaše bodoče visokošolske učitelje in tudi s strani študentov boste prejeli vse potrebne informacije o študiju na naši fakulteti in o študentskem življenju v Kopru. Poleg vsega navedenega boste spoznali tudi obštudijsko življenje na fakulteti in se udeležili glasbenega nastopa naših pridnih študentov.

Info  12

Informativni dan za visokošolski strokovni študijski program Predšolska vzgoja (izredni študij) bo potekal tudi na dislociranih enotah Škofja Loka in Novo mesto, kjer se bo s študijskim letom 2017/2018 začel izvajati navedeni program.

- Ljudska univerza Škofja Loka: 23. februar 2017 ob 16.00.
- Šolski center Novo mesto: 28. februar 2017 ob 16.00.

______________BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZ NA PRIMORSKO_______________

Univerza na Primorskem bo v času informativnih dni, na dan petek, 10. februarja 2017, organizirala brezplačni avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Maribor – Celje – Ljubljana – Postojna – Koper – Izola – Portorož (in povratek). Odhod iz Murske Sobote je predviden ob 4.00, prihod v Portorož pa okrog 10.00. Povratek na isti relaciji je predviden z odhodom ob 17.00 iz Portoroža. Obiski fakultet so razdeljeni na dva termina: ob 10.00 in ob 15.00.

Da si pravočasno zagotovite mesto v avtobusih, izpolnite e-prijavo in posredujte podatke, ki jih organizator potrebuje za organizacijo potrebnega števila prostih mest.

Info dan - bus


_____________________________RAZPIS ZA VPIS_______________________________

1. februarja 2017 bo izšel razpis za vpis v dodiplomske študijske programe v študijskem letu 2017/2018. Besedilo razpisa, obrazci in druge informacije o vpisu so dostopne na spletni strani fakultete »bodoči študenti« in na spletni strani VPIS UP.


________VISOKOŠOLSKA PRIJAVNO-INFORMACIJSKA SLUŽBA UP (VPIS UP)________

Visokošolska prijavno-informacijska služba (VPIS UP) vodi prijavno-sprejemne postopke za vpis v dodiplomske študijske programe UP. Več informacij glede prijave na razpis in vpis v študijskem letu 2017/2018 bodo pravočasno objavljene na spletni strani VPIS UP na naslednji povezavi: http://www.vpis.upr.si/.

Vsak kandidat lahko odda samo eno prijavo na eVŠ PORTAL:

  • s kvalificiranim digitalnim potrdilom se natisnjenega obrazca po pošti ne pošilja, temveč prijavo za vpis v eVŠ odda do predpisanega roka. Po pošti mora priporočeno poslati pristojni visokošolski prijavno-informacijski službi tiste priloge k prošnji, ki jih v prijavi označi, da jih bo oddal po pošti (na prilogi mora biti naveden sklic na številko prijave za vpis). 
  • brez kvalificiranega digitalnega potrdila (z uporabniškim imenom in geslom), se mora obrazec prijave za vpis natisniti, podpisati in ga s prilogami priporočeno po pošti do predpisanega roka poslati na pristojni visokošolski prijavno-informacijski službi.
     

______________________________KONTAKTI___________________________________

Vprašanje glede vpisaVpisna služba UPvpis@upr.si05 61 17 630
Vprašanje glede študijskih programov

Referat za študente
UP PEF

referat@pef.upr.si

05 66 31 270

05 66 31 276

05 66 31 271

05 66 31 273

Svetovanje za izobraževanjeCenter za vseživljenjsko učenje UPPEFnina.krmac@pef.upr.si05 66 31 256


________________________OBŠTUDIJSKO ŽIVLJENJE___________________________

Že med študijem se osredotočite na nabiranje dodatnih znanj in veščin izven študijskih klopi. Takšne izkušnje vam bodo pomagale do vaše prve zaposlitve. Več informacij o obštudijskem življenju na fakulteti in v Kopru ter o prednostih študija na UP PEF najdete na spletni strani "bodoči študenti".

1. studijski dan  5

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino