Predstavitev projekta Marš na(d) trg dela

datum: 05.05.2017

kategorija: Novice


Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta vabi na predstavitev projekta MARŠ NA(D) TRG DELA, ki bo v soboto, 6. maja 2017, ob 10.00 v predavalnici P6 (UP PEF, Cankarjeva 5, Koper) v okviru predavanj na magistrskem študijskem programu Socialna pedagogika.

Predstavitev projekta Marš na(d) trg dela
To je program, ki nudi brezplačno podporo in ustvarja platformo za trajnostno vključevanje in suveren vstop mladih na trg dela. Namen projekta je karierno opolnomočenje udeležencev, višanje njihovih zaposlitvenih potencialov in zaposlenosti. Ustvarjen je za mlade med 15. in 29. letom, ki si želijo zaposlitve ter niso v delovnem razmerju. Sredstva za projekt je bil pridobljen znotraj Javnega razpisa za spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposlenost 2016-2018. Sofinanciran je s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada. Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne.

Marševci so ekipa izvajalcev projekta Marš na(d) trg dela. So zagrizeni, aktivni, strokovni, igrivi in prilagodljivi. Njihov namen je udeležencem nuditi podporo skozi aktivnosti Kariernih zaganjalnikov in Zaposlišč, ki jih organizirajo. Ekipo sestavljajo Maruša, Senta, Tim in Dijana.

Več informacij
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino