Poletna šola Doživljajska pedagogika v vzgoji in izobraževanju

datum: 25.05.2017

kategorija: Novice


Zavod za Socialno pedagogiko in Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta vabita na poletno šolo doživljajska pedagogika v vzgoji in izobraževanju in doživljajska pedagogika kot vzgojna pomoč, ki bo potekala od 25. do 27. avgusta 2017 na Debelem rtiču, na prekrasnem polotoku sredi čudovite flore in faune.

Delavnice:
1. Indijanska vas (življenje v tipijih, iskanje dobrih vzorcev starih indijancev, rituali, igre).
2. Trening preživetja v naravi (prikaz in mini projekt preživetja v naravi).
3. Trening socialnih veščin (preizkus iger spoznavanja, povezovanja, strateških iger, iger zaupanja, evalvacijskih iger in iger sproščanja).
4. Umetniško izrazne delavnice ob - v in na morju (učenje metod dela z naravnimi materiali, delavnice, ki so povezane z medijem morje).

Kreditne točke: 3 ECTS.
Kako do nas: vlak do Ljubljane in Kopra, letala do Trsta (Ronchi), Ljubljane (Brnik), Celovec. Potem z avtomobilom (prevozi.si), avtobusom do Kopra, avtoštopom.
Cena: 110,00 EUR (DDV je vključen).

V ceno je vključeno bivanje s posteljnino, obroki, ki se pričnejo s kosilom 25. avgusta, nadaljujejo z večerjo, zajtrkom, kosilom, večerjo, zajtrkom in kosilom 27. avgusta, ves material za delavnice, uporaba kopališč, infrastrukture na mestu dogajanja, degustacije in večerne zabave!

Prilagamo prijavni obrazec, ki ga čim prej izpolnite in pošljite na elektronski naslov: zavodsocialnapedagogika@gmail.com.

Na poletno šolo je vabljenih več kot 20 univerz s celotne Evrope, tako, da se veselimo pisanega druženja z veliko zabave in nepozabnih trenutkov!

Z lepimi pozdravi,
programski in organizacijski odbor
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino