Odprti vrtovi Kopra 2018

datum: 12.07.2018

kategorija: Novice

 
Ponovno se je odprl natečaj Najlepši vrt v mestu 2018, v okviru katerega bodo obiskovalci 16. septembra glasovali za najlepšega v tem letu. Tokrat je dogodek obogaten z dodatnimi vsebinami, ki bodo razkrite naknadno.    

V nedeljo, 16. septembra 2018, se bodo udeleženci dogodka Odprti vrtovi Kopra sprehodili po skritih mestnih vrtovih, ki bodo prijavljeni na natečaju, ter ob dobri glasbi, vinu in prigrizkih odkrili najlepšega.  Organizatorja dogodka Bar Cameral in Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem vse lastnike vrtov v koprskem mestnem jedru pozivata, da se do vključno 7. septembra 2018 preko elektronskega naslova odprtivrtovi@gmail.com ali v Baru Cameral (Čevljarska ulica 14) prijavijo na natečaj. K prijavi je potrebno priložiti največ do pet fotografij, ki so lahko posnete tudi z mobitelom, ter  kratek opis vrta in osebne kontaktne podatke.   

Odprti vrtovi Kopra

 Foto: Jaka Ivančič

S prireditvijo, ki jo finančno podpira tudi Mestna občina Koper, si organizatorja prizadevata povezati občane in pokazati skrite kotičke mesta ter na takšen način spodbuditi k trajnostnem razvoju in širitvi zasebnih zelenih površin v mestu.  

Razpis Odprti vrtovi Kopra 2018
     

 

 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino