Od PEFa do Triglava: Teci z Univerzo na Primorskem

datum: 14.01.2019

kategorija: Novice


ŠS UP PEF vabi študente in vse zaposlene na fakulteti, da tudi letos skupinsko odtečejo na 6. Istrskem maratonu, ki bo potekal 14. aprila 2019 v Občini Piran in ostalih istrskih mestih. Vsi zainteresirani se lahko prijavite na 10-kilometrski rekreativni tek, 21- kilometrsko progo ali 42-kilometrski maraton.

Tudi v primeru prijave na rekreativni tek, se je potrebno nanj predhodno pripraviti. Zato bo v okviru projekta "Od PEFa do Triglava" poskrbel podpredsednik Študentskega sveta UP PEF Lovrenc Habe, ki vse željne teka vabi, da se mu vsako sredo ob 7.30 pridružijo na tekaški rekreaciji, ki bo potekala v športnem centru Bonifika v Kopru (zbor ob igrišču OŠ Koper). Prva jutranja rekreacija bo potekala 23. januarja 2019.

Univerzitetna športna zveza Primorske tako študentom kot zaposlenim krije stroške prijavnine. Prijave potekajo do 20. januarja 2019 do 10. ure preko spletnega obrazca, ki je objavljen TUKAJ.

_______________________________________________________________________

Prostovoljno delo
Na 6. Istrskem maratonu je vsako leto poskrbljeno za otroke tekačev, zato ste študentje vljudno vabljeni, da kot prostovoljci postanete del ekipe. Več informacij in prijava: prostovoljci@istrski-maraton.si.

_______________________________________________________________________

Srečanje študentov z dislociranih enot
Na dogodku 14. januarja 2019 bomo imeli tudi navijaško skupino študentov z dislociranih enot v Škofji Loki, Novem mestu, Slovenskih Konjicah in na Ptuju, zato jih vljudno vabimo, da se nam pridružijo. Po dogodku bo pred fakulteto organiziran piknik za tekače in navijače UP PEF.

 

NovRGBLogo OdPEFaDoTriglava

Kaj je projekt »Od PEFa do Triglava«?
Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta (v nadaljevanju UP PEF) na podlagi Plana promocije zdravja na Univerzi na Primorskem za leto 2017 tudi v študijskem letu 2018/2019 načrtuje aktivnosti povezane z varovanjem zdravja pri delu tako za študente kot za pedagoške in strokovne delavce na fakulteti. Pri procesu izvajanja aktivnosti promocije zdravja pri delu je bistvenega pomena, da so vanj vključeni vsi zaposleni, pri določenih aktivnostih tudi študenti UP PEF. Pri promociji aktivnosti se bo uporabilo slogan »Od PEFa do Triglava«. Vse informacije bodo objavljene tako na oglasni deski pri kabinetu za šport in glasbo kot na spletni strani UP PEF ter socialnih omrežjih.

Več informacij o promociji zdravja na UP PEF
 
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino