Ogled filma: Ne bom več Luzerka

datum: 16.03.2019

kategorija: Novice


Študentski svet UP PEF vabi na premiero novega slovenskega filma »Ne bom več luzerka«, komične drame, ki je bila lansko leto v Portorožu nagrajena z Vesno za najboljši celovečerni film, scenarij in stransko igralko ter posebno omembo žirije slovenskih filmskih kritikov in kritičark. Projekcija filma bo v torek, 26. marca 2019, ob 20.30 v Art kino Odeon v Izoli. Po ogledu filma sledi pogovor z igralci in ustvarjalci filma.

_________________________________________________________________________

Da bomo združili prijetno s koristnim se bomo študentje v okviru projekta Od PEFa do Triglava v Izolo odpravili peš. Dobimo se 18. uri pri taverni v Kopru. Nato se bomo peš odpravili po obalni cesti do Izole. Po poti bomo spodbujali vse udeležence Jurjenja.Ostali, ki boste uporabili lasten ali javni prevoz, se pred izolskim kinom dobimo ob 20.15. Povratek iz Izole z javnim prevozom je ob 22.36.

_________________________________________________________________________

Zaradi rezervacije vstopnic, ki jih sofinancira ŠS UP PEF, je potrebna predhodna prijava preko spletnega obrazca (https://goo.gl/forms/CbDMDdqFMozN6czo1).

Študentje boste za ogled filma prispevali prostovoljni prispevek v višini 2,00 EUR. Prispevek bo ŠS UP PEF pobiral v ponedeljek, 25. marca 2019, ob 15.30 v atriju fakultete.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino