Od PEFa do Triglava: Nanos

datum: 16.03.2019

kategorija: Novice


Čas je za nekaj konkretnega, čas je za mogočni Nanos!

Po pohodu na Slavnik in Tinjan ter Paranzani je skrajni čas, da preverimo, ali se bojimo golih skal, zajl, zvokov divjih ptic, hribovskega cvetja in celinskega vetra!

Na Nanos se bomo 28. marca 2019 podali z Razdrtega. Po strmi poti bomo hodili 1 uro in 40 minut in se na vrhu okrepčali z domačimi dobrotami planinske kuhinje in svežim čajem ali podobnim napitkom. Vrnili se bomo po daljši in manj strmi poti, čas hoje: 1 ura in 30 minut.

OBVEZNA OPREMA: topla oblačila, pohodniški čevlji, voda!

Ker se bomo opravili v četrtek, boste lahko po prihodu nazaj v dolino s svojimi avtomobili smuknili naprej - proti svojim domovom. Tako bo Nanos vaša čudovita vmesna postaja na poti domov. Sicer pa se bomo z avtobusom odpravili ob 14.55 z Avtobusne postaje pri Oli Burgerju v Kopru, če greste s svojim avtom vas pričakujemo na parkirišču pri vetrnici v Razdrtem ob 15.30.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 25. marca 2019, do 12.00, prijavljeni študentje pa boste še isti dan ob 14.00 na fakulteto prinesli "prostovoljni prispevek"  za prevoz in obrok v koči. Ta znaša za avtobus 5,00 EUR, za tiste z avtomobili 3,00 EUR.

Prijavite se tu: https://goo.gl/forms/B3kgKmlMYnrf1CbY2
Dodatne informacije na: lovrenc.habe@gmail.com

Pohodniški pozdrav!
vaš ŠS UP PEF

Od PEFa do Triglava

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino