3. sezona: Akademija za poslovni protokol Ksenije Benedetti

datum: 01.02.2020

kategorija: Novice

 

V Ljubljani v Hotelu Slon od 14. septembra do 7. decembra 2020 v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze na Primorskem, v okviru Centra za vseživljenjsko učenje.

__________________________________________________________________________

Program petdesetih ur je sestavljen na podlagi najvišjih strokovnih in izobraževalnih standardov, odprtega in temeljitega prenosa znanja in izkušenj ter interaktivnega dela.

Trimesečni program predavanj in praktičnih delavnic bo potekal ob ponedeljkih od 16. ure do 19.30 v Hotelu Slon v Ljubljani, s pričetkom 14. septembra 2020. Rok zgodnje prijave s popustom je 1. junij 2020 (plačilo 15. julij 2020).

Šolanje je namenjeno vsem, katerih profesionalno delo vključuje zahtevne oblike poslovnega komuniciranja, zaposlenim v podjetjih, v ministrstvih in organih v sestavi, uradih, upravah, agencijah, občinah, javnih zavodih. Tistim, ki v poslovnih stikih na različne načine nastopajo v imenu podjetja, vodilnim in vodstvenim delavcem in delavkam, tržnikom, vodjem podjetij in organizacijskih enot, zaposlenim v prodaji in marketingu, odgovornim za organizacijo in izvedbo dogodkov, zaposlenim v hotelih in turističnih objektih, obrtnikom in obrtnicam, podjetnikom in podjetnicam, poslovnim sekretarjem in sekretarkam, javnim uslužbencem in uslužbenkam, kandidatom in kandidatkam za vstop v lokalno ali državno politiko. In vsem, ki želijo s teorijo in prakso osvojiti protokolarna pravila in pravila primernega in učinkovitega komuniciranja.

Predavanja in vaje bo izvajala Ksenija Benedetti, nekdanja dolgoletna šefinja Protokola Republike Slovenije in visokošolska učiteljica na UP PEF. Sodelovali bodo tudi:
- dr. Janez Bogata,
- Lea Pisani,
- Slavko Bobovnik,
- Elen Batista Štander in
- Sebastjan Cavazza.

__________________________________________________________________________

Program, termini, cenik in prijava so objavljeni na spletni strani https://protokol.si/akademija-za-poslovni-protokol.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino