Reagiraj: Predstavitev delovanja kriznega centra za otroke in mladostnike

datum: 14.05.2021

kategorija: Novice


Krizni center za otroke in mladostnike “Marelična hiša” je enota območnega Centra za socialno delo Južna Primorska, ki nudi kratkotrajno oblika bivanja za otroke in mlade med 6. in 18. letom starosti, ki se iz različnih razlogov znajdejo v hudi psihosocialni stiski oz. težji krizni situaciji. Osnovna dejavnost kriznega centra je nudenje zatočišča in strokovne pomoči otrokom in mladostnikom. Z delovanjem Kriznega centra za mlade in izvajanjem oz. razvojem dodatnih programov v njem želijo zagotoviti bolj kakovostno in učinkovito pomoč otrokom, mladostnikom ter njihovim družinam. Vabljeni na gostujoče spletno predavanje v sklopu projekta Reagiraj! Nisi sama - nisi sam z naslovom Predstavitev delovanja kriznega centra za otroke in mladostnike (Marelična hiša Koper).

Tokratna predavateljica bo mag. Damjana Jurman, koordinatorica za preprečevanje nasilja - CSD Južna Primorska, ki je bila v kriznem centru za otroke in mladostnike zaposlena 4 leta. Priprava gradiv za predavanje je potekala v sodelovanju s strokovnim timom kriznega centra. Mag. Damjana Jurman bo 19. maja 2021 ob 17.00 preko spletne videokonferenčnega sistema ZOOM na podlagi teoretičnega in praktičnega znanja predstavila delovanje dotičnega kriznega centra za otroke in mladostnike. 

K udeležbi vabimo študentke in študente ter vse pedagoške in strokovne delavce Univerze na Primorskem kot tudi ostalo zainteresirano javnost.

Se vidimo 19. maja 2021 ob 17.00 in skupaj reagirajmo! Organizacijski odbor projekta in Študentki svet UP PEF

________________________________________________________________________________

PRIJAVA
Na dogodek se je potrebno prijaviti preko e-prijavnice do 18. maja, do 14. ure. Prijavljeni udeleženci boste pred dogodkom na svoj e-poštni naslov prejeli ID dogodka in geslo za vstop.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino