Javne predstavitve tem doktorskih disertacij - junij 2011

datum: 13.06.2011

kategorija: Novice

 

Spoštovani,  
obveščamo vas, da bodo v mesecu juniju 2011 naslednje javne predstavitve tem doktorskih disertacij:   

Kandidatka Maja Terlević, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Pojmovanje trajnostnega razvoja študentov na področju urbanizma in prostorskega načrtovanja v Sloveniji - Vpliv kurikuluma in pristopov k poučevanju« predstavljala v petek, 17. junija 2011 ob 10.00, v P2 na UP PEF.  

Kandidatka Špela Bagon, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske ved, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Vzpostavljanje inkluzivnega učnega okolja s pomočjo informacijsko-komunikacijske izobraževalne tehnologije v osnovni šoli« predstavljala v petek, 17. junija 2011 ob 11.00, v P2 na UP PEF.  

Kandidatka Vesna Rutar, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom»Zaznavanje in posledice stresa pri vzgojiteljicah in učiteljicah v slovenskih vzgojno-izobraževalnih ustanova« predstavljala v ponedeljek, 20. junija 2011, ob 9.00 v P3 na UP PEF.  

Kandidatka Andreja Klančar, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Vpliv profesionalnega razvoja učiteljev matematike na diferenciacijo in individualizacijo pouka«predstavljala v ponedeljek, 20. junija 2011, ob 10.00 v P3 na UP PEF.  

Kandidatka Marina Ivanić, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Medpredmetne povezave z nosilno vlogo matematike v prvem triletju osnovne šole z vključevanjem informacijske in komunikacijske tehnologije«,predstavljala v ponedeljek, 20. junija 2011, ob 11.00 v P3 na UP PEF.  

Kandidatka Sanela Mešinović , študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom»Vizualizacija geometrijskih pojmov z uporabo geoplošče v osnovni šoli« predstavljala v ponedeljek, 20. junija 2011, ob 12.00 v P3 na UP PEF.  

Kandidatka Mojca Tomažin, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Računalniška simulacijska igra pri učenju in poučevanju matematike v prvi triadi OŠ ,predstavljala v ponedeljek, 20. junija 2011, ob 14.00 v P3 na UP PEF.    

Kandidatka Tamara Velikonja, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovom »Vzgojno ravnanje učitelja za oblikovanje moralne samopodobe učenca« predstavljala v četrtek, 23. junija 2011, ob 9.00 v P3 na UP PEF.  

Kandidatka Mateja Gačnik, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovomStandardizacija testne baterije bab za slovensko populacijo osnovnošolskih otrok  v funkciji diagnostike in terapije osnovnošolskih otrok z motnjo jecljanja predstavljala v ponedeljek, 27. junija 2011, ob 11.00 v GP1 na UP PEF.  

Kandidatka Doroteja Logar, študentka študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede, bo svojo temo doktorske disertacije z naslovomPsihosocialne obremenitve vzgojiteljev v slovenskih vrtcih z vidika vodenja, avtonomije in participacije predstavljala v sredo, 29. junija 2011, ob 12.00 v P3 na UP PEF.

Prijazno vabljeni.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino