Podaljšan rok prijave na "Banka Koper 2. Istrski maraton" za študente in zaposlene UP

datum: 11.02.2015

kategorija: Novice


Banka Koper 2. Istrski maraton tudi na Univerzi na Primorskem

Istrski maraton se je že ob svoji prvi izvedbi izkazal kot velika športna prireditev, ki ne povezuje zgolj tekačev in Slovenske Istre, vanj je aktivno vpeta tudi Univerza na Primorskem. Tako je veliko zaposlenih teklo na prvem maratonu, tako raziskovalci kot pedagogi in strokovni delavci ter študenti pa so vsak po svojih močeh prispevali svoje znanje in izkušnje.

Priprave na Banka Koper 2. Istrski maraton so že v polnem zamahu, zato vabljeni k sodelovanju kot tekači ali prostovoljci.


Podaljšan rok prijave do 12.2.2015!

Informacije za tekače - za zaposlene in študente UP velja ob prijavi do 12. 2. 2015 posebna ugodnost!
Po dogovoru Centra za šport Univerze na Primorskem in organizatorja Banka Koper 2. Istrskega maratona vas obveščamo, da lahko zaposleni na Univerzi na Primorskem, ki se boste prijavili na enega izmed tekov, v e-prijavnico v polje KLUB vnesete naziv »UP«.  Prav tako lahko svojo udeležbo na teku kot skupinsko prijavijo tudi študenti in študentke UP, in sicer tako, da v polje KLUB vpišejo naziv »ŠTUDENT UP«.  Na ta način bo vaša prijava šteta kot skupinska in boste zato tako zaposleni, vaši spremljevalci, kot študenti odšteli ugodnejšo ceno. Rok za oddajo t.i. skupinske prijave zaposlenih oziroma študentov na UP po ceni 23,00 evrov/posamezno prijavo je za UP do 30. 1. 2015. V kolikor pa ste imetnik lastnega »Champion Chipa« znaša prijava še 3 evre manj, torej 20,00 evrov. V kolikor prihajate iz članic, ki aktivno sodelujejo pri organizaciji teka pa imate prijavnino zastonj. Število udeležencev in prostih mest po članicah je omejeno.

Prosta mesta: rektorat 3, PEF 2, ZRS (kineziologija) 1 in FVZ 3.

Do prijavnice lahko dostopate prek povezave: http://www.istrski-maraton.si/sl/prijavnicav2015.html.

Ker je omejeno število tekačev na posameznih tekih, prosimo, da sledite podatku razpoložljivih mest preko povezave: http://www.istrski-maraton.si/sl/.
Na omenjeni povezavi boste našli tudi »Razpis tekov« z opisom prog in vsemi potrebnimi informacijami.

Vabljeni na Peto tekaško delavnico pred BK2IM

Naslednja tekaška delavnica pred Banka Koper 2. Istrskim maratonom bo v petek, 16. januarja 2015, na običajni lokaciji na Šmarski cesti 4 v Kopru (prostori Srednje tehniške šole Koper), z začetkom ob 17. uri. Tjaša Časar Dimec bo predavala o psihološki pripravi na dolgotrajni napor, Nina Mohorko pa o prehrani med pripravo na maraton. Tekaške delavnice pripravlja Inštitut za kineziološke raziskave Znanstveno-raziskovalnega središča Univerze na Primorskem v sodelovanju z izbranimi sodelavci in organizacijskim odborom BK2IM.

 Informacije za prostovoljce

Za izpeljavo Banka Koper 2. Istrskega maratona bomo 12. aprila 2015 potrebovali številne prostovoljce.
Vsakemu od njih bo zagotovljeno vse, kar bo potreboval za delo, ne bo ne lačen ne žejen,  poleg tega pa bo prejel tudi posebno spominsko majico.

Biti prostovoljec Istrskega maratona pomeni postati del zgodbe o eni pomembnejših prireditev v slovenski Istri in Sloveniji.

Prisrčno vabimo vas in vaše študente k sodelovanju!

V primeru dodatnih vprašanj pišite na: info@istrski-maraton.si ali pokličite na 070 720 940.


Univerza na Primorskem in Organizacijski odbor BK2IM

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino