Zaključna prireditev ArtPEF

datum: 26.05.2015

kategorija: Novice


Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta 28. maja 2015 vabi na zaključno prireditev ArtPEF, ki združuje kulturno-umetniške dogodke na fakulteti.

UP PEF, Cankarjeva 5, Koper
V sklopu umetniških dogodkov UP PEF, združenih pod imenom ArtPEF, fakulteta 28. maja 2015 ob 11.00 vabi v atrij fakultete na otvoritev razstave otroških risb in slik z naslovom Zebra, žirafa in semafor, ki se nastale z uporabo metod za spodbujanje otrokove kreativnosti v Vrtcu Semedela v Kopru in Vrtcu Mavrica v Izoli pri izvajanju integrirane prakse za redne študente in v okviru seminarskih vaj za izredne študente. Razstavo je pripravila predavateljica Janja Vrabec Janežič. Na ogled bo postavljena do 16. oktobra 2015.

Zaključna prireditev ArtPEF plakat

Antikvariat Libris, Repičeva ulica 3, Koper
UP PEF in knjigarna Libris navedenega dne vabita na pravljično popoldne in koncert z recitalom poezije. Ob 16.00 bo potekal 2. Kamišibaj in čaj, zgodbe med sliko in besedo, ki se bo izvedel v sklopu izbirnega predmeta Govorni nastop s kamišibaji. Nastopali bodo študenti 4. letnika dodiplomskega študijskega programa Predšolska vzgoja pod mentorstvom doc. Jelene Sitar Cvetko in predavateljice Martine Mejak.

Ob 19.00 se bo dogodek nadaljeval s koncertom in recitalom poezije Moja pesem. Z glasbo in branjem poezije bodo nastopili študenti dodiplomskega študijskega programa Predšolska vzgoja in Razredni pouk pod mentorstvom izr. prof. dr. Bogdane Borota, doc. dr. Ivana Lešnika in učitelja Vladimirja Batiste ter doc. Jelene Sitar Cvetko in predavateljice Martine Mejak.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino