Biopsihološki vikend - Sledovi sreče

datum: 16.02.2016

kategorija: Novice


Društvo študentov biopsihologije ali na kratko DŠBP vas vabi na Biopsihološki vikend - Sledovi sreče.

Na nek način že ime letošnjega vikenda »Signali sreče« namiguje na našo odločitev, da bo tretje leto namenjeno duševnemu zdravju - sreči, zadovoljstvu in miru, temeljnim občutkom po katerih vsi hrepenimo. Predvsem bomo iskali kakršnekoli sledove sreče, ki se nam ponujajo izven klasične psihologije in pogovora. Raziskovali bomo:

a) različne, drugačne načine zdravljenja oz. izboljšanja duševnega zdravja, ki so danes na robu znanosti ali pa po nekaterih ocenah tam niso nikoli bili,
b) novejše ali ponovno odkrite znanstvene pristope zdravljenja oz. izboljšanja duševnega zdravja,
c) različne vplive, psihološke in biološke, ki ustvarjajo signale, jih pošiljajo naokrog ter na koncu sooblikujejo naša duševna stanja.

Dogodek bo potekal od četrtka, 3., do ponedeljka, 7. marca, v popoldanskem času. Vse dni bo dogodek potekal v Središču Rotunda, zadnji dan, v ponedeljek, pa na naši matični UP FAMNIT. Vstop je prost, za delavnico pa zaradi omejenega števila mest sprejemamo prijave. Več v programu dogodka, ki si lahko ogledate v priloženem letaku ali pa na našem facebook dogodku: https://www.facebook.com/events/907015179414307/.    

Vabljeni, da se udeležite in da skupaj še 100. pomislimo na ta abstrakten pojem, ki ga včasih občutiš z lahkoto, potem pa ga kar spet naenkrat ni.     

Društvo študentov biopsihologije,  v sodelovanju s FAMNIT, ŠOUP, KŠOK in Središčem Rotundo! 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino