Glasovanje za najvplivnejšega pravnika 2016

datum: 08.11.2016

kategorija: Novice


Na osrednjem slovenskem pravnem portalu IUS-INFO  je objavljen seznam finalistov tradicionalnega izbora »10 najvplivnejših pravnikov«. Glasovanje za enega izmed dvajset kandidatov, ki so se uvrstili v drugi del izbora poteka na portalu IUS-INFO: http://www.iusinfo.si/Produkti/Besedilo.aspx?Id=10NAJ2016 od 3. do 22. novembra 2016.  

Med dvajsetimi finalisti, ki so vidno zaznamovali leto 2016 je tudi izr. prof. dr. Andraž Teršek, predavatelj na Univerzi na Primorskem, Pedagoški fakulteti, ostali finalisti pa so še: dr. Matej Avbelj, Vlasta Nussdorfer, Jan Zobec, dr. Verica Trstenjak, dr. Ana Božič Penko, dr. Vasilka Sancin, dr. Marko Pavliha, mag. Matevž Krivic, ddr. Klemen Jaklič, dr. Neža Kogovšek Šalamon, mag. Senka Šifkovič Vrbica, dr. Marijan Pavčnik, dr. Nataša Pirc Musar, dr. Špelca Mežnar, dr. Jadranka Sovdat, dr. Miro Cerar, dr. Vesna Kranjc, mag. Roman Završek in dr. Marijan Kocbek.  

Končni rezultati glasovanja bodo objavljeni v sredo, 23. novembra 2016, na portalu IUS-INFO.  

Tradicionalna okrogla miza, ki bo konec novembra v ljubljanskem hotelu Lev, bo tudi tokrat v znamenju razprave najvplivnejših pravnikov o aktualnih družbenopolitičnih problemih, ki pretresajo Slovenijo in o rešitvah, ki jih predlagajo. Tako kot vsako leto pričakujemo zanimivo in polemično razpravo.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino