Javno predavanje HOW LIU PIONEERED THE EDUCATE MIGRANT INITIATIVE

datum: 03.01.2017

kategorija: Novice


Fakulteta za management  Univerze na Primorskem in Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem vabita na javno predavanje dekana Pedagoške fakultete Mednarodne univerze v Libanonu dr. ANWARJA KAWTHARANIJA. Predavanje bo v angleščini.

Naslov predavanja: HOW LIU PIONEERED "THE EDUCATE MIGRANT INITIATIVE" BY MAPPING ITS CURRICULUM AND MEET 21 CENTURY SKILLS?

Koper ǀ 10. januar 2017 ǀ ob 17. uri
Fakulteta za management | Cankarjeva 5 | velika predavalnica

Dr. Anwar Kawtharani je dekan Pedagoške fakultete Mednarodne univerze v Libanonu. Je član izvršilnega odbora za ocenjevanje državne izpitne komisije v Libanonu. Sodeluje tudi v visokošolskem odboru za razvoj kurikulumov v okviru nacionalnega centra za raziskovanje na področju izobraževanja (Lebanese National Center for Educational Research  – NCERD) in pri stalnem strokovnem izpopolnjevanje v šolah in univerzah na območju Libanona, Bližnjega vzhoda in severne Afrike. Poleg tega je zunanji ocenjevalec novorazvitega kurikuluma za angleščino. Kot mentor doktorskim študentom na mednarodni univerzi v Libanonu pokriva področja izobraževanja in učenja angleščine kot tujega jezika. British Council ga je uradno imenoval za ambasadorja v okviru pobude International School Award.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino