Razvoj učne baze študentov za vodenje karier oseb s posebnimi potrebami

datum: 25.09.2017

kategorija: Novice


Univerza na Primorskem Pedagoška fakulteta vabi na predstavitev zaključenega projekta RAZVOJ UČNE BAZE ŠTUDENTOV ZA VODENJE KARIER OSEB S POSEBNIMI POTREBAMI, ki bo v četrtek, 28. septembra 2017, ob 11.00 na Zavodu Papilot (Dolinska cesta 1h, Koper).

Predstavljeni bodo končni rezultati projekta »Razvoj učne baze študentov za vodenje karier oseb s posebnimi potrebami«, zlasti pa pristopi v načrtovanju in izvajanju vseživljenjskih karier, ki temeljijo na močnih področij, konkretnih individualnih načrtih ter na poslovnih načrtih zaposlitvenega centra.

Študenti so ob sodelovanju strokovnih delavcev prepoznavali in reševali problematiko delovne integracije, kariernega načrtovanja in svetovanja osebam s posebnimi potrebami v sodobnih dinamičnih razmerah na trgu dela, ob tem razvijali lastno kreativnost, podjetnost in ozaveščanje ter se senzibilizirali za probleme ranljivih kategorij v izobraževanju in na trgu dela. Na srečanju bo priložnost tudi za pogovor o nadaljnji perspektivi učne baze za vodenje karier oseb s posebnimi potrebami.

Prijazno vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite na e-naslov marijana.pregarac@pef.upr.si.

Pedagoški mentor v projektu
doc. dr. Janez Drobnič
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino