10 najvplivnejših pravnikov

datum: 07.11.2017

kategorija: Novice


Na osrednjem slovenskem pravnem portalu IUS-INFO  je objavljen seznam finalistov tradicionalnega izbora »10 najvplivnejših pravnikov«. Glasovanje za enega izmed dvajset kandidatov, ki so se uvrstili v drugi del izbora poteka na portalu IUS-INFO: http://www.iusinfo.si/Produkti/Besedilo.aspx?Id=10NAJ2017g  od 27. oktobra do vključno 20. novembra 2017.  

Med dvajsetimi finalisti, ki so vidno zaznamovali leto 2017 je tudi izr. prof. dr. Andraž Teršek, predavatelj na Univerzi na Primorskem, Pedagoški fakulteti, ostali finalisti pa so še: mag. Damijan Florjančič, ddr. Klemen Jaklič, dr. Matej Avbelj, dr. Marko Pavliha, Franci Matoz, Vlasta Nussdorfer, dr. Janja Hojnik, dr. Nataša Pirc Musar, dr. Miro Cerar, dr. Marijan Kocbek, dr. Boštjan M. Zupančič, mag. Jože Kozina, dr. Igor Kaučič, mag. Matevž Krivic, Jan Zobec, dr. Neža Kogovšek Šalamon, dr. Vesna Kranjc, dr. Vasilka Sancin in Lucija Šikovec Ušaj.

Končni rezultati glasovanja bodo objavljeni v torek, 21. novembra 2017, na portalu IUS-INFO.  

Tradicionalna okrogla miza, ki bo konec novembra v Hotelu InterContinental bo tudi tokrat v znamenju razprave najvplivnejših pravnikov o aktualnih družbenopolitičnih problemih, ki pretresajo Slovenijo in o rešitvah, ki jih predlagajo. Tako kot vsako leto pričakujemo zanimivo in polemično razpravo.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino