Inkluzivni izlet v praznično Ljubljano

datum: 20.11.2017

kategorija: Novice


Študentski svet UP PEF v okviru magistrskega študijskega programa druge stopnje Inkluzivna pedagogika vabi na edinstven gledališki koncert z naslovom »Slovenska popevka«, ki je požela velik interes v javnosti in bo v soboto, 9. decembra 2017, ob 19.30 v Slovenskem mladinskem gledališču v Ljubljani.

Predstava, v kateri igrajo igralci s posebnimi potrebami skupaj s profesionalnimi igralci, je nastala v koprodukciji Slovenskega mladinskega gledališča in Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič.

Več o predstavi si lahko preberete tukaj.

Cena vstopnice je 9,50 EUR, stroške avtobusnega prevoza iz Kopra do Ljubljane in nazaj pa krije Študentski svet UP PEF. Odhod avtobusa iz Kopra bo ob 17.30, povratek pa dve uri po končani predstavi, tako da boste imeli dovolj časa za ogled praznične Ljubljane in za zimske radosti na največjem drsališču v Evropi.

V primeru, da se odločite za ogled predstave, prosimo, da to sporočite kar se da hitro oz. najkasneje do četrtka, 23. novembra 2017, pri Andreji Sopič, kjer tudi plačate vstopnico (pisarna v II. nadstropju, vsak delavnik od 9.00 do 16.00).

Za več informacij lahko pišete na e-naslov karmen.drljic@pef.upr.si.

Karmen Drljić, asistent
Univerza na Primorskem, Pedagoška fakulteta
Cankarjeva 5, 6000 Koper, Slovenija
Tel.: +386 (0)5 66 31 252
E-mail:
karmen.drljic@pef.upr.si
Http:
www.pef.upr.si

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino