Od PEFa do Triglava: Nočni primorski pohod

datum: 15.03.2019

kategorija: Novice


Ljubitelji noči, naglavnih lučk, Portoroža, Malih sivih celic, obalnih samotnih cest in zvezd - končno boste prišli na svoj račun!

V Portorožu v ponedeljek, 18. marca 2019, Študentski svet UP FTŠ Turistica organizira kviz za študente: Male sive celice UP, na katerem se bodo med seboj v znanju pomerile vse fakultete UP. Tudi UP PEF bo imel na kvizu svoje predstavnike, ki letos branijo naslov prvakov v znanju! Navdušeni pohodniki bomo najprej navijali za našo mednarodno ekipo, potem pa se bomo skupaj z gostitelji, portoroškimi študenti Turistice z baklo v rokah ali lučkami na čelu po poti nekdanje železnice Porečanke (Parenzane) podali nazaj v Koper. Pohod bo enostavno lep!

Čas hoje bo trajal slabe štiri ure. Fakulteto za turistične študije-Turistico bomo zapustili in krenili proti Kopru po Malih sivih celicah, ki se začnejo ob 15.30 in končajo okoli 18.00. S seboj imejte dovolj vode in manjšo malico za na pot. Glede oblačil in obutve presodite sami, glede na vreme.

Prijave zbiramo preko spletne prijavnice; prijavite se lahko do sobote, 16. marca 2019: https://goo.gl/forms/x464Yrti3XjwOHxT2. Ob zadostnem številu prijav bomo do Portoroža organizirali brezplačni avtobusni prevoz. Več info: lovrenc.habe@gmail.com.

Pohodniški pozdrav!
SŠ UP PEF

Od PEFa do Triglava

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino