Tretji prijavni rok za podiplomski študij

datum: 24.09.2019

kategorija: Novice

Na Pedagoški fakulteti Univerze na Primorskem je še nekaj mest na voljo v tretjem prijavnem roku in sicer za magistrske študijske programe druge stopnje:
•    Zgodnje učenje, redni študij Koper,
•    Izobraževanje odraslih in razvoj kariere, redni študij, Koper,
•    Socialna pedagogika, izredni študij, Koper.


Bodite pozorni na rok oddaje prijave na portalu eVŠ, saj je izjemno kratek, in sicer bo trajal od srede, 25. septembra 2019, do četrtka, 26. septembra 2019, do 12. ure.
 
1)  Če se kandidat prijavlja z uporabniškim imenom in geslom, mora izpolniti in oddati elektronsko prijavo v eVŠ do vključno 26. septembra 2019 do 12. ure. Natisnjeno in podpisano prijavo z zahtevanimi dokazili (prilogami, ki so navedene v razpisu za vpis v študijske programe posamezne fakultete) mora kandidat dostaviti na fakulteto najkasneje do 26. septembra 2019 do 18. ure.
 
2)  Če se kandidat prijavlja s kvalificiranim digitalnim potrdilom, natisnjene prijave po pošti ne pošilja, temveč prijavo za vpis v eVŠ odda do vključno 26. septembra 2019 do 12. ure. Zahtevana dokazila (priloge, ki so navedene v razpisu za vpis v študijske programe posamezne fakultete) mora kandidat dostaviti na fakulteto najkasneje do 26. septembra 2019 do 18. ure.
 
POMEMBNO!
PRIJAVA ZA VPIS PO PRETEKU NAVEDENIH ROKOV, DOLOČENIH Z RAZPISOM UP, NI MOGOČA. 
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino