Alumni klub UP PEF: Ustvari si svojo priložnost

datum: 06.01.2020

kategorija: Novice


Študentski svet Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem vabi na brezplačno predavanje Tjaše Ban in Matija Goljarja, ki bo v torek, 14. januarja 2020, ob 18.00 v predavalnici FM3. Po predavanju bo za člane Alumni kluba UP PEF sledilo presenečenje.

Danes službe niso samo tiste, ki že obstajajo, in so napisane na neki oglasni deski. Veliko služb je projektnih - nekdo se spomni zanimivega projekta ali prepozna priložnost in samoiniciativno ponudi svoje delo, svoje znanje, svoje želje. Potem pa to nekdo izpelje in zaradi tega se ustvari novo delovno mesto.

Svojo zgodbo nam bo predstavila Tjaša Ban, nekdanja študentka UP PEF, ki je postala ustanoviteljica uspešnega slovenskega startupa, ki prodaja hrano za dirkalne kamele in je tudi del ekipe Ustvarjalnik, ki pomaga mladim pri uresničevanju njihovih idej in projektov. Pridružil se ji bo tudi Matija Goljar, soustanovitelj Ustvarjalnika in nekdanji voditelj oddaje Štartaj Slovenija!, na POP TV.

Obstajajo zelo preprosti koraki, ki jih lahko študent naredi, da si kasneje poveča možnosti za dobro službo. Najpomembnejši so angažma na čimveč različnih področjih, pridobivanje izkušenj na terenu ter zavedanje, da vsak angažma odpre vrata še nekje drugje: pod pogojem, da ne čakamo na priložnosti, temveč jih aktivno iščemo. Pogovor je namenjen vsem tistim, ki ne veste točno, kako naprej po tistem, ko boste dobili v roke vaše diplome.

Vljudno vabljeni,
vaš ŠS UP PEF

Več informacij o Alumni klubu UP PEF

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino