UP PEF in SKUM na Kulturnem bazarju

datum: 25.03.2020

kategorija: Novice


Program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje Kulturni bazar 2020, ki bo potekal jeseni 2020 v Cankarjevem domu v Ljubljani, vključuje več kot petdeset dogodkov: predstave, predstavitve, predavanja, delavnice in vodenja po razstavi, ki jih namenjamo strokovnim delavcem in študentom z različnih področij (vzgoje in izobraževanja, kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa …).  Osrednja tema dvanajstega Kulturnega bazarja je Enaki v različnosti.

Vabilo in program strokovnega usposabljanja skupaj z e-prijavnico sta objavljena na www.kulturnibazar.si. Za vse informacije so na voljo na info@kulturnibazar.si.

___________________________________________________________________________

Tudi v letošnji program so vključeni sodelavci Pedagoške fakultete Univerze na Primorskem in projekt SKUM. Program bo zaradi spremembe termina kmalu posodobljen.

Ura
NaslovLokacija
Sodelujoči
Senzorna oviranost ≠ kulturna oviranost!CD Ljubljana, dvorana M1Aksinja Kermauner, Matjaž Juhart
Umetnost – način življenja pogovor o povezovanju kulturno-umetnostno vzgojnih praks v različnih starostnih obdobjih na podlagi primerov dobre prakseCD Ljubljana, Steklena dvorana Lili NovyJelena Sitar Cvetko
Kultura Romov – življenje romskih otrok in njihovih družin; kaj vemo o tem in kaj je res?CD Ljubljana, dvorana M3,4Sonja Rutar (SKUM)
Kulturna dediščina za vse – dostopnost slovenskih javnih arhivov in muzejev za senzorno ovirane predstavitevCD Ljubljana, dvorana E1Aksinja Kermauner

Opis predavanj

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino