Literarni in likovni natečaj - Moje življenje je ustvarjalno

datum: 15.02.2012

kategorija: Obvestila za študente


Moje življenje je ustvarjalno
  

Ob letošnjem slovenskem kulturnem prazniku je 12 Obalnih kulturnih ustanov, zbranih ob publikacijah Gledga in Svetilnik, pripravilo akcijo pod sloganom Ne pristajam na ponaredke – Moje življenje je ustvarjalno. Z njo nagovarjajo najširšo javnost in zato razpisujejo literarni in likovni natečaj na temo Moje življenje je ustvarjalno. Natečaja se lahko udeležijo vsi, ne glede na starost, in se predstavijo z vsemi literarnimi oblikami besedil oz. z deli s področja likovnega ustvarjanja. Natečaj poteka do 29. februarja 2012.  

Vse, ki bodo svoja dela prijavili na natečaj, bodo organizatorji nagradili, žiriji natečaja pa bosta do 10. marca 2012 izbrali najboljši prispeli deli (eno literarno in eno likovno) in ustvarjalcema podelili glavni nagradi. Zmagovalec literarnega natečaja bo prejel dva premierna abonmaja Gledališča Koper, zmagovalec likovnega natečaja pa bo svoje delo lahko mesec dni razstavljal v izložbi Galerije Meduza. Zmagovalni deli in njuna avtorja bomo predstavili tudi v aprilski številki časopisa Gledga.  

Udeleženci literarnega dela natečaja morajo svoja dela poslati najpozneje
do torka, 29. februarja 2012, do 12. ure, na naslov kultura@tosmomiv.si, oz. svoje izdelke dostaviti v Galerijo Meduza (Čevljarska 34, Koper). Izdelki morajo biti podpisani, avtorji pa morajo pripisati oz. priložiti še točen naslov.  

Vabljeni k sodelovanju!

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino