Postani prostovoljec/-ka Luka Koper 5. Istrskega maratona

datum: 15.03.2018

kategorija: Obvestila za študente


Ponovno se približuje čas Istrskega maratona. Tokrat ga bomo organizirali že petič in sicer 7. in 8. aprila 2018 z glavnim prizoriščem v Izoli. Glede na predhodne izkušnje vemo, da bi bila izvedba Istrskega maratona brez vas zelo težavna. Zato se tudi letos obračamo na vas s prošnjo, da bi nam priskočili na pomoč.

Za izvedbo Luka Koper 5. Istrskega maratona v nedeljo, 8. aprila, katerega trase potekajo po vseh štiri istrskih občinah, potrebujemo več kot 500 prostovoljcev. Vsak prostovoljec/-ka dobi posebno prostovoljsko spominsko majico, sendvič, topli obrok na dan prireditve, pijačo ter potrdilo o sodelovanju. Na dan prireditve bo potrebno predvsem skrbeti za animacijo in varstvo otrok tekačev. Precej študentov UP Pedagoške fakultete je doslej uspešno pripomoglo k izvedbi tega dela prireditve.

Gre za nekaj ur dela, po želji in zmožnostih se nam lahko pridružite že dan prej ali kasneje. Podrobnejše informacije so dostopne na naši spletni strani, z veseljem pa se srečamo z vami tudi osebno. Organizatorji, tudi sami prostovoljci, vam bomo izjemno hvaležni za sodelovanje. Veseli bomo vseh vaših vprašanj in predlogov.

Vabimo vas torej, da se nam pridružite in se prijavite za prostovoljca/-ko tako, da izpolnite prijavnico na spletni strani http://istrski-maraton.si/prostovoljci/ ali nas pokličete na 070 805 017, da se dogovorimo za osebno predstavitev.

Z željo, da bi se nam pridružili v največjem možnem številu, se vam že vnaprej iskreno najlepše zahvaljujemo,
Megan Božič, članica organizacijskega odbora 5. Istrskega maratona.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino