Startup vikend Koper

datum: 08.11.2018

kategorija: Obvestila za študente


Ste željni podjetniških izzivov in želite razviti podjetniško idejo, s katero lahko prispevate k razvoju podjetniške kulture v Mestni občini Koper in širše? Ali pa vas zgolj zanima kako razviti podjetniško idejo in spoznati načine za učinkovito predstavitev ideje?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z DA, ne smete manjkati na letošnjem StartUp vikendu novih tehnologij, ki bo potekal od 15. do 17. novembra 2018 v Centru mladih Koper. Mladim do 35. leta bomo na StartUp vikendu ponudili priložnost, da v svojih idejah in rešitvah izkažete inovativnost in tržno usmerjenost, na podlagi zastavljenih izzivov iz lokalne skupnosti. Glede na ponujene izzive, boste pod strokovnim mentorstvom in s pomočjo uspešnih podjetnikov, razvijali poslovne modele, produkte ali storitev. Udeležili se boste lahko tudi delavnic o novih tehnologijah z demonstracijo (Arduino, VR, 3D prinitng, blockchain in pitching). Več informacij
 
Najboljše tri ideje bodo prejele denarno nagrado. Prva najbolje ocenjena ideja oz. rešitev bo prejela nagrado v višini 1000 evrov, druga 300 evrov in tretja 200 evrov. Vse nagrade so v bruto znesku.

Prijave zbiramo na spletnem obrazcu, do vključno torka, 13. novembra, oz. do zapolnitve prostih mest. Program se izvaja v okviru platforme Startup Koper Capodistria katerega soustanovitelj je tudi UIP.

Vljudno vabljeni!

Dorijan Maršič
Direktor

UIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d.o.o.
University development center and university incubator of Primorska Ltd.
Čevljarska Ulica 27
6000 Koper
Tel: 00386 5 9078280
Fax: 00386 5 6117959
www.uip.si
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino