Usposabljanje za tutorje študente in učitelje

datum: 10.10.2019

kategorija: Obvestila za študente

Dragi tutorji in vsi, ki bi želeli postati tutor, vabimo vas na Uvodno usposabljanje za tutorje učitelje in tutorje študente, ki bo potekalo 15. oktobra 2019 od 9.30 v prostorih Kariernega centra Univerze na Primorskem. Pogovarjali se bomo o samem pomenu tutorstva ter osvetlili razvojno psihološke značilnosti mladih na prehodu v odraslost.

Biti tutor je častna naloga, ki posameznika bogati z izkušnjami in kompetencami na področju spretnosti svetovanj kolegom študentom, spoznavanju načinov dela s študenti s posebnimi potrebami, komunikacijskimi sposobnostmi, sposobnostjo upravljanja s časom, osmišljanja lastnih izkušenj ter zmožnostjo sodelovanja z drugimi. To so spretnosti in znanja, ki jih delovna okolja pričakujejo od vsakega diplomanta. Obenem pa so to tudi znanja, ki jih posamezniki in skupine potrebujejo za razvoj karierne poti.

Udeležbo potrdite najkasneje do petka, 11. oktobra 2019 na: https://www.1ka.si/a/233694. Študentom tutorjem bo v času usposabljanja opravičena odsotnost s pedagoških obveznosti.


Prijavite se na: https://www.1ka.si/a/23369
Program

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino