Listi kandidatov za volitve članov UO UP

datum: 20.05.2011

kategorija: Obvestila za zaposlene

 

Spoštovani,  

obveščamo vas, da je volilna komisija za izvedbo rednih volitev članov UO UP na 3. redni seji dne 6.5.2011 potrdila »Listo kandidatov za izvolitev članov UO UP iz vrst predstavnikov delavcev, ki opravljajo visokošolsko ali znanstveno raziskovalno dejavnost« in »Listo kandidatov za izvolitev člana UO UP iz vrst predstavnikov drugih delavcev«. Obe listi dobite v priponkah tega obvestila.  

Predčasne volitve bodo v četrtek, 26. maja 2011 od 9. do 12. ure na volišču št. 1 v Kopru – v prostorih Armerije, pritličje, Titov trg 4, Koper.  

Redne volitve bodo v torek, 31. maja 2011 od 9. do 16. ure na volišču št. 1 v Kopru - v prostorih Armerije, pritličje, Titov trg 4, Koper in na volišču št. 2 v Portorožu, v prostorih UP FTŠ-Turistica, Obala 11/a, Portorož.  

Na volišču št. 1 v Kopru, v prostorih Armerije, Titov trg 4, bodo volili volilni upravičenci naslednjih članic: UP FHŠ, UP FM, UP FAMNIT, UP PEF, UP VŠZI, UP ZRS, UP PINT, UP ŠD in REKTORAT UP.  

Volilni upravičenci na volitvah za člane UO UP so:

1.       Visokošolski učitelji, znanstveni delavci, visokošolski sodelavci in raziskovalni sodelavci, ki so zaposleni na univerzi in so veljavno izvoljeni v naziv visokošolskega učitelja, znanstvenega delavca, visokošolskega sodelavca ali raziskovalnega sodelavca in volijo predstavnike univerze iz vrst delavcev, ki opravljajo visokošolsko ali znanstveno raziskovalno dejavnost.

2.       Zaposleni na univerzi, ki opravljajo upravno administrativne in strokovno tehnične naloge in volijo predstavnika univerze iz vrst drugih delavcev univerze.  

 

Lista kandidatov-pedagoški.pdf

Lista kandidatov-nepedagoški.pdf

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino