Delovanje UP PEF v času poletnih počitnic

datum: 13.07.2011

kategorija: Obvestila za zaposlene

   

O B V E S T I L O    

Zaposlene na UP PEF obveščamo, da bo v času poletnih počitnic  

od 18. julija do 16. avgusta 2011  

stavba UP PEF zaprta.  

V tem času bo v tajništvu organizirano dežurstvo. Tako vas prosimo, da se v primeru, ko je to nujno, obračate na nas preko telefonske številke 05/66 31 260 ali e-pošte info@pef.upr.si, vsak delavnik med 9.00 in 12.00. Stavbo bo v zgoraj navedenem obdobju zaklenjena, alarmni sistem pa bomo vključevali ob 16.00. Zaklenjena bodo tudi železna vrata s Cankarjeve ulice.  

Vse tiste, ki se nameravate v poletnem obdobju zadrževati v stavbi prosimo, da uporabljate svoje ključe ter vaš prihod naznanite v tajništvu, kjer vam bomo tudi svetovali, kako dostopiti do prostorov stavbe. Če se boste zadrževali v stavbi po 16.00 morate poskrbeti za vključitev alarmnega sistema ob izstopu iz stavbe. Pred tem se prepričajte, da ste zaprli okna in ugasnili luči in da v kabinetih in drugih prostorih ni nikogar, ki bi ostal v stavbi za vami.  

Ob tej priložnosti vas obveščamo tudi o poletnem urniku Skupne visokošolske knjižnice UP FM in UP PEF. Knjižnica bo zaprta od 1. do 12. avgusta 2011. V tem obdobju bo stanje izposoje mirovalo, ravno tako bo mirovala tudi morebitna zamudnina, opominov v tem času ne bomo izstavljali. Obveščamo vas, da lahko vaše stanje izposoje in ostalih aktivnosti v knjižnici preverite na COBISS-u (zavihek Moja knjižnica, izberete knjižico UP FM in UP PEF, vtipkate vašo vpisno številko (študenti vpišejo vpisno številko študenta, ostali uporabniki vpišejo člansko številko knjižnice) ter geslo, ki ste si ga izbrali ob vpisu v knjižnico.

Urnik knjižnice v obdobju od 11.7. do 29.7.2011 in od 16.8. do 2.9.2011 je naslednji:
PON, TOR, SRE, ČET: 8.00 do 16.00
PET: 8.00 do 17.00

V primeru dodatnih vprašanj in pojasnil se obrnite na tajništvo fakultete.    

Želimo vam prijetne in brezskrbne počitnice.   

Tajnik
Tanja Marsič, univ. dipl. prav., l.r.

                                                                                  

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino