Obvestilo o zaprtju fakultete v času poletnih počitnic

datum: 16.07.2014

kategorija: Obvestila za zaposlene


Zaposlene na UP PEF obveščamo, da bo v času poletnih počitnic od 21. julija do 14. avgusta 2014 stavba UP PEF zaprta.

V tem času bo v tajništvu organizirano dežurstvo. Tako vas prosimo, da se v primeru, ko je to nujno, obračate na nas preko telefonske številke 05/66 31 260 ali e-pošte info@pef.upr.si, vsak delavnik med 9.00 in 12.00. Stavba bo v zgoraj navedenem obdobju zaklenjena, alarmni sistem pa bomo vključevali ob 16.00. Zaklenjena bodo tudi železna vrata s Cankarjeve ulice.

Vse tiste, ki se nameravate v poletnem obdobju zadrževati v stavbi, prosimo, da uporabljate svoje ključe ter vaš prihod naznanite v tajništvu, kjer vam bomo tudi svetovali, kako dostopiti do prostorov stavbe, saj se bodo izvajala investicijsko-vzdrževalna dela, ki bodo dostop občasno motila. Če se boste zadrževali v stavbi po 16.00, morate poskrbeti za vključitev alarmnega sistema ob izstopu iz stavbe. Pred tem se prepričajte, da ste zaprli okna in ugasnili luči in da v kabinetih in drugih prostorih ni nikogar, ki bi ostal v stavbi za vami.

Obveščamo vas tudi, da bo v poletnem obdobju Skupna visokošolska knjižnica UP FM in UP PEF delovala po prilagojenem urniku, predvidoma ob delavnikih od 8.00 do 14.00. V tednu od 4. do 8. avgusta 2014 pa naj bi bila knjižnica zaprta. Ker so možne spremembe predvidenega urnika s strani UP FM, pred obiskom knjižnice preverite urnik v tajništvu UP PEF ali na spletni strani UP PEF.

V primeru dodatnih vprašanj in pojasnil se prosimo obrnite na tajništvo fakultete.

Želimo vam prijetne in brezskrbne počitnice ter vas lepo pozdravljamo!

Tajnik
Tanja Marsič, univ. dipl. prav., l.r.

 

 

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino