Izobraževanje: Učinkovito delo z otroki, ki se vedejo drugače

datum: 17.02.2016

kategorija: Obvestila za zaposlene


Izobraževanje: Učinkovito delo z otroki, ki se vedejo drugače  
Sobota, 16. april 2016, od 9. do 17. ure
Lila center, Kogovškova ulica 12, Ljubljana    

Ste se pri svojem delu že srečali z vedenjem otroka, ki si ga niste znali razložiti (zaprtost vase, nesramnost, občutljivost, zmedenost, pretirana ubogljivost, agresija ...)? Vas je njegovo vedenje motilo in vplivalo na sodelovanje ostalih otrok v skupini?   

Namen delavnice: Športnim trenerjem in učiteljem pomagati prepoznati razloge za drugačno vedenje otrok in jim ponuditi orodja za razvoj otrokovih potencialov in lažje delo z njimi.   
Cilji delavnice: Na delavnici boste: spoznali razloge za drugačno vedenje otrok in se naučili, kako se na to odzvati, prepoznali vzorce obnašanja, v katerih se vrtijo otroci in jim jih pomagali preseči,  vadili povezovalno komunikacijo, razvijali empatijo in samoempatijo,  zmanjšali diskriminacijo drugačnosti v športu ter posledično v družbi in življenju nasploh.   

Delavnica je namenjena športnim trenerjem, profesorjem športne vzgoje, mladinskim voditeljem, vzgojiteljem na letovanjih, učiteljem​ in vsem, ki vas tematika zanima. Cena delavnice je 85​ eur (v ceno so všteti napitki in prigrizki med odmori).

Rok za prijavo je ponedeljek, 4. april 2016. Izpolnjeno prijavnico (ki jo najdete v priponki) pošljite na e-naslov: darjataisa@gmail.com

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino