1. znanstvena konferenca "Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes?"

datum: 21.07.2016

kategorija: Obvestila za zaposlene


Vabilo k prijavi na 1. znanstveno konferenco "Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes?" in k prijavi na razpis "Priznanje za izjemne dosežke na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja"
 
Pedagoški inštitut, v sodelovanju s Slovenskim društvom raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), vas vabi k prijavi na 1. nacionalno konferenco z naslovom Raziskovanje v vzgoji in izobraževanju danes?, ki bo potekala v torek, 27. septembra 2016, v prostorih Fakultete za računalništvo in informatiko ter Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo (Večna pot 113, Ljubljana). Rok za prijavo na konferenco je 9. september 2016.

Hkrati pa vas še obveščamo, da komisija za priznanja in nagrade Pedagoškega inštituta, v sodelovanju s Slovenskim društvom raziskovalcev na področju edukacije (SLODRE), razpisuje Priznanje za izjemne dosežke na področju raziskovanja vzgoje in izobraževanja za leto 2016. Rok za prijavo predlogov je 15. avgust 2016, priznanje pa bo podeljeno na 1. nacionalni znanstveni konferenci Pedagoškega inštituta in SLODRE, septembra 2016.

• besedilo razpisa
• prijavni obrazec

Prijavni obrazec, skupaj z dokazili, pošljite na naslov:
Pedagoški inštitut
(s pripisom: za Komisijo za priznanja)
Gerbičeva 62
1000 Ljubljana

Več informacij vam bo posredovala Ana Mlekuž na telefonski številki 01 420 12 51 ali na elektronskem naslovu ana.mlekuz@pei.si.

Vljudno vabljeni k prijavi!
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino