Obvestilo o prejemanju plačilnih list v e-obliki

datum: 14.09.2016

kategorija: Obvestila za zaposlene


Spoštovani,

obveščamo vas, da prehaja Univerza na Primorskem v tem mesecu na dostopnost do plačilnih list le v elektronski obliki.

Navedeno pomeni, da od septembrske plače, ki bo izplačana v začetku meseca oktobra 2016, dalje, ne bomo več prejemali plačilnih list v pisni obliki. Tako smo zadnjič prejeli natisnjene plačilne liste za avgustovsko plačo v začetku tega meseca.

Plačilne liste so dostopne v aplikaciji UNIS. Način dostopanja do plačilnih list v elektronski obliki je pojasnjen v navodilih (v priponki), ki jih je pripravil Rektorat Univerze na Primorskem in so v priponki. V navodilih so pojasnjeni tudi razlogi za prehod na drugačno ureditev.

Tako vas prosimo, da se s prejetimi navodili seznanite in preverite dostop do plačilnih list (v aplikaciji so že dostopne plačilne liste v elektronski obliki za pretekla dva meseca). Dostop do aplikacije je možen tudi neposredno s spletne strani UP PEF in sicer pod direktnimi dostopi (ŠIS, e-pošta), kjer je po novem navedena tudi aplikacija UNIS.

V kolikor ugotovite, da imate težave z dostopom, se obrnite na Tehničnega sodelavca za računalniško podporo na UP PEF Stelia Feldo.

Na tem mestu vas tudi seznanjamo, da lahko na UP PEF plačilne liste kot uradno dokazilo (npr. za odobritev posojila), pridobite v Finančno-računovodski službi fakultete pri Samostojni strokovni delavki za finančno-računovodske zadeve Ines Ugrin Filipič.

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo,

Tajnik fakultete

Tanja Marsič, univ. dipl. prav.

Navodilo plačilne liste

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino