Internationalisation Enhancing Quality of Learning and Teaching

datum: 09.10.2017

kategorija: Obvestila za zaposlene


CMEPIUS v sodelovanju z MIZŠ v sklopu projekt EHEA organizira mednarodno znanstveno konferenco z naslovom INTERNATIONALISATION ENHANCING QUALITY OF LEARNING AND TEACHING.
 
Vabimo vas k aktivni udeležbi ali le prijavi na konferenco, ki bo v sredo, 21. februarja 2018, na Brdu pri Kranju. Po mednarodni znanstveni konferenci bo izdan recenziran zbornik prispevkov.

K prijavi prispevkov ste vabljeni vsi visokošolski deležniki (učitelji različnih področij in strok, podporno osebje, raziskovalci, študenti itd.), pa tudi osnovnošolski in srednješolski učitelji – rok za oddajo prispevka: 3. januar 2018.

Kotizacije ni.

Konferenca je osredotočena na države Srednje in Vzhodne Evrope (CEE). Prvim 15 aktivnim udeležencem iz držav CEE (Slovenija je izključena), ki bodo prijavili prispevke in katerih prispevki bodo sprejeti v objavo, bodo kriti stroški poti in bivanja, zato prosimo, da informacijo o konferenci razširite tudi med svojimi kolegi v tujini.
 
Vse informacije o konferenci, e-obrazec za aktivno udeležbo, prijavnico na dogodek, kontaktne podatke in ostale podrobnosti najdete na spletni strani konference – kliknite TUKAJ.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino