Konferenca o šolskem svetovalnem delu

datum: 20.04.2018

kategorija: Obvestila za zaposlene


Obveščam Vas, da se je že mogoče prijaviti na Konferenco o šolskem svetovalnem delu – Prispevki strok za svetovalno delo v praksi. Konferenca bo 23. in 24. avgusta 2018 na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. 

Rok za oddajo povzetka prispevka v slovenskem in angleškem jeziku je 25. maj 2018. Rok za prijave je 1. julij 2018 oz. do zapolnitve mest. Konferenca je brez kotizacije. Razen vabljenim predavateljem, prispevkov ne honoriramo.

Vse o konferenci in potrebna navodila najdete v spletni učilnici za šolsko svetovalno delo, SPLOŠNO.  https://skupnost.sio.si/course/view.php?id=9266

Po vpisu lahko vstopite z geslom ŠSD.  O tem smo že obvestili tudi vse SD praktike po naših mrežah študijskih skupin. Vsa gradiva objavljena v spletni učilnici sem vam priložila. Seveda jih lahko jih objavite tudi na vaših spletnih straneh.

Prijava in  oddaja povzetka pa je možna tudi neposredno prek naslednje povezave https://www.zrss.si/SvetovalnoDelo2018/

Ko bo konferenca objavljena tudi na zavodovi naslovni strani, vas bom o tem takoj obvestila. Najavljena pa bo tudi v reviji Šolsko svetovalno delo, ki naj bi izšla do sredine maja.

Vljudno vabljeni k aktivnemu sodelovanju.  
Tanja Bezić, koordinatorica  konference

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino