Vabilo na usposabljanji v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP)

datum: 23.11.2018

kategorija: Obvestila za zaposlene


Visokošolske učitelje in sodelavce ter strokovne sodelavce vabimo na usposabljanji »Različnost študentk in študentov v visokošolskem prostoru« in »Značilnosti in posebne potrebe študentov s posebnimi potrebami v visokošolskem izobraževanju« v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP).   Na usposabljanju »Različnost študentk in študentov v visokošolskem prostoru«, ki bo potekalo 14. decembra 2018 od 8.30 do 16.00 bodo udeleženci spoznali pomen različnosti, naučili se bodo prepoznavati in odzivati na duševne stiske ter na socialno-ekonomske, kulturne in druge različnosti in neenakosti. Prav tako se bodo seznanili z različnimi oblikami spodbujanja kritičnega mišljenja in spoznali kompetenco »učenje učenja«. Dodatne informacije in prijava.  

Na usposabljanju »Značilnosti in posebne potrebe študentov s posebnimi potrebami v visokošolskem izobraževanju«, ki bo potekalo 19. decembra 2018 od 8.30 do 16.00 bodo udeleženci spoznali formalni okvir, ki določa delo s študenti s posebnimi potrebami in se seznanili z značilnostmi posameznih skupin teh študentov (študenti s primanjkljaji na posameznih področjih učenja, gluhi in naglušni študenti ter študenti z govorno-jezikovnimi motnjami, študenti s slepoto in slabovidnostjo, gibalno ovirani in dolgotrajno bolni študenti). Dodatne informacije in prijava.  

Termini:
·        »Različnost študentk in študentov v visokošolskem prostoru«: 14. december 2018 od 8.30 do 16.00;
·        »Značilnosti in posebne potrebe študentov s posebnimi potrebami v visokošolskem izobraževanju«: 19. december 2018 od 8.30 do 16.00.   Vljudno vabljeni k prijavi.

Univerza v Ljubljani
Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP)
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino