Delavnica vključevanje mednarodne razsežnosti v študij

datum: 30.11.2018

kategorija: Obvestila za zaposlene


Obveščamo vas, da bo nacionalna agencija CMEPIUS za predstavnike UP izvedla delavnico VKLJUČEVANJE MEDNARODNE RAZSEŽNOSTI V ŠTUDIJ - Internacionalizacija kurikuluma in učni izidi. Z vključevanjem mednarodne razsežnosti v študijski proces razvijamo medkulturne kompetence in študente ozaveščamo o globalnih perspektivah stroke, za katero se izobražujejo. Govorimo o t. i. internacionalizaciji kurikuluma, v sklopu katere je med drugim ključno ustrezno zapisovanje splošnih in t.i. internacionaliziranih učnih izidov predmetov, modulov in programov.  

Delavnica je prednostno namenjena pedagoškemu osebju. Potekala bo v petek, 14. december 2018, od 9. do 15. ure, v prostorih UP Pedagoške fakultete (UP PEF) na Cankarjevi 5 v Kopru, predavalnica P2. Udeležba na delavnici je brezplačna.    

Več o usposabljanju si lahko preberete TUKAJ.
Osnutek programa usposabljanja se nahaja TUKAJ.  

Prijava na enodnevno delavnico je do 12. decembra 2018 na voljo na:  https://ankete.cmepius.si/index.php?r=survey/index/sid/912985/lang/sl

Če boste izbrani za udeležbo na delavnici, a se je brez opravičljivih razlogov ne boste udeležili, si organizator pridržuje pravico do zaračunanja stroškov organizacije v višini 50,00 EUR na udeleženca.    

V primeru dodatnih vprašanj se lahko obrnete na: petra.bevek@cmepius.si 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino