INOVUP usposabljanje: Priprava študenta na izdelavo kakovostnega zaključnega dela

datum: 12.02.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene


Visokošolski učitelji in sodelavci ter strokovni sodelavci vabIjeni na usposabljanje v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu PRIPRAVA ŠTUDENTA NA IZDELAVO KAKOVOSTNEGA ZAKLJUČNEGA DELA

IZVAJALCI: red. prof. dr. Michelle Gadpaille
TERMINI: 26. februar, od 13.00 do 16.00
TRAJANJE: 4 andragoške ure
LOKACIJA: predavalnica 0.1, Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru, Koroška cesta 160, 2000 Maribor

NAMEN: Na srečanju bodo predstavljene teme, ki se nanašajo na pripravo zaključnega dela, in sicer mentorstvo, somentorstvo, izbira teme, raziskovanje, literatura in elektronski viri, osnutki, urejanje zaključnega dela, odgovornost študentov, razporejanje časa, motivacija in akademska integriteta. V sklopu usposabljanja si bodo udeleženci postavili cilje za izdelavo kakovostnega zaključnega dela in oblikovali strategije za doseganje teh ciljev. Udeleženci naj s seboj prinesejo par naslovov magistrskih, diplomskih ali seminarskih nalog svojih študentov, ki so jih mentorirali v zadnjem obdobju.

METODE: predavanja, diskusije, delo v dvojicah
OPOMBA: Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku.

Udeleženci boste za udeležbo prejeli potrdilo o udeležbi. Usposabljanje poteka v okviru projekta Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP), ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija. Namen projekta je z uvedbo prožnejših oblik učenja in poučevanja zagotoviti in izboljšati kakovost visokošolskega izobraževanja.

ZA DODATNE INFORMACIJE pišite na e-naslov tamara.zorko2@um.si
PRIJAVE NA USPOSABLJANJE

Rok za prijavo je 19. februar 2019 oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba je brezplačna, prijavijo se lahko zaposleni na Univerzi v Ljubljani, na Univerzi v Mariboru, na Univerzi na Primorskem, Fakultete za informacijske študije Novo mesto in zaposleni drugih visokošolskih zavodov. Potrdilo o registraciji boste prejeli naknadno preko elektronske pošte. Vljudno vabljeni k prijavi.

Projekt »Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP)« sofinancirata
Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino