Lastovke UP

datum: 18.02.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene


V okviru projekta InoTeZ – Inovativno s tehnologijo do znanja so 8. marca organizirane Lastovke UP 2019. Po uspešni 1. konferenci lani, ki se je izvedla na Fakulteta za management Univerze na Primorskem, se bodo letošnje Lastovke UP iz Kopra preselile v Portorož. Gostiteljica 2. Lastovk UP je Fakulteta za turistične študije – Turistica Univerze na Primorskem.

Lastovke UP so priložnost za izmenjavo izkušenj pri uporabi IKT v pedagoški praksi. Svoje izkušnje v obliki predstavitve ali plakata lahko predstavijo vsi, ki so kakorkoli vpeti v pedagoški proces. Na konferenco so seveda vabljeni tudi vsi, ki jih uporaba IKT v poučevanju zanima in bi o tem želeli izvedeti kaj več.

Posebnost letošnjih lastovk je vabljeno predavanje dr. Richarda E. Westa iz ZDA, gostujočega profesorja na UP FM, ki nam bo predstavil v svetu uveljavljene sisteme priznavanja dosežkov, pridobljenih na odprtih spletnih tečajih (angl. Micro Credentials). Tema predavanja bo nedvomno zanimiva tudi za snovalce in izvajalcev politik v visokem šolstvu.

Udeležba na konferenci je financirana s strani ESS in MIZŠ in za prijavljene udeležence brezplačna. Vabilo je dostopno na naslovu: http://blog.turistica.si/inotez/projektne-aktivnosti/lastovke-up-2019/

Dodatne informacije: lastovkeup@upr.si.
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino