Promocija zdravja na delovnem mestu: predstavitvena ura joge

datum: 18.06.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene


UP PEF v okviru promocije zdravja in mednarodnega dneva joge vabi zaposlene na vadbo joge, ki bo potekala v petek, 21. junija 2019, od 9.00 do 10.30 v predavalnici P2 (I. nadstr., Cankarjeva 5, Koper).

UP PEF na podlagi Plana promocije zdravja na Univerzi na Primorskem za leto 2017 tudi v študijskem letu 2018/2019 načrtuje aktivnosti, povezane z varovanjem zdravja pri delu tako za študente kot za pedagoške in strokovne delavce na fakulteti, saj uspešna organizacija temelji na zdravih delavcih in ti lahko delajo le v primernem in spodbudnem okolju. Poleg zakonsko določenih aktivnosti fakulteta spodbuja tudi skupno rekreacijo zaposlenih, strokovne in športne ekskurzije, strokovna predavanja, ozaveščanja o vsebinah varovanja zdravja itd.

Generalna skupščina Združenih narodov je decembra 2014 z resolucijo razglasila 21. junij za mednarodni dan joge, zato bosta to obliko vadbe ta petek brezplačno predstavili Mateja Moškon in Maja Cah (Yoga Vibe, Lucija). Podlago bo priskrbela fakulteta, s sabo prinesite brisačo in vodo.

Število mest je omejeno, zato se do 20. junija 2019 zainteresirani prijavite na e-naslov andreja.sopic@pef.upr.si.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino