Povabilo k izpolnjevanju spletnega vprašalnika s področja poučevanja v visokem šolstvu

datum: 17.09.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene


Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem in Fakulteta za informacijske študije v Novem mestu sodelujejo v nacionalnem projektu Inovativno učenje in poučevanje v visokem šolstvu (INOVUP; www.inovup.si), katerega namen je spodbuditi rabo inovativnih in prožnih načinov dela s študenti.

Za dosego tega cilja se v prvem koraku posvečamo analizi stanja na področju poučevanja v slovenskem visokem šolstvu. Ta anketni vprašalnik predstavlja pomemben del analize stanja in so ga prejeli v izpolnjevanje visokošolski učitelji in sodelavci na slovenskih visokošolskih zavodih. Pridobljeni podatki bodo služili za pripravo programov usposabljanj za visokošolske učitelje in sodelavce ter pripravo institucionalnih in nacionalne strategije za področje poučevanja v visokem šolstvu.

Iz navedenih razlogov vas vljudno prosimo, da na anketni vprašalnik, ki je pred vami, odgovorite z iskrenimi in pretehtanimi odgovori. Vprašalnik vam bo predvidoma vzel med 15 in 20 minut.
Vprašalnik je dostopen na naslednji povezavi.

Za vaše odgovore je zagotovljena popolna anonimnost. Podatke bomo uporabili izključno v raziskovalne namene in v agregirani obliki.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
http://www.eu-skladi.si

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino