Brezplačni spletni seminar: Kako objaviti znanstvene prispevke

datum: 19.09.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene


V sodelovanju z EIFL predstavljamo brezplačni spletni seminar z naslovom Kako objaviti znanstvene prispevke (How to get published), ki bo potekal 25. septembra 2019 ob 11. uri. Na njem bo Chloe Turner predstavila, kakšen pristop pri objavi člankov ima v svojih časopisih založba SAGE. Spletni seminar je namenjen avtorjem in knjižničarjem, ki pomagajo avtorjem pri objavljanju prispevkov.

Znanstveni in strokovni časopisi vsakodnevno prejmejo veliko število kvalitetnih raziskav in imajo visoke kriterije objave prispevkov. Na seminarju bo predstavljeno, kako v takem okolju povečati možnosti objav prispevkov, npr. s primerno raziskovalno metodologijo, z izbiro pravega časopisa, s pripravo prispevka in s pravilnim odzivom na strokovni pregled prispevka.

Predhodno znanje ni potrebno, priporočen pa je ogled spletne strani v povezavi (predvsem dveh video vsebin): https://uk.sagepub.com/en-gb/eur/how-to-get-published. Predstavitev bo trajala približno 60 minut, potem pa bo 30 minut namenjenih vprašanjem udeležencev.

Registracija na spletni seminar: https://zoom.us/webinar/register/WN_Y8G_hE-JTiWu3zmYQqLJHA.

Opozorilo! Za udeležbo na seminarju je na računalnik potrebno namestiti aplikacijo Zoom meetings preko Zoom Download Centre: https://zoom.us/download
 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino