Evropska zaključna konferenca projekta ROKA v ROKI

datum: 07.12.2019

kategorija: Obvestila za zaposlene

 

Vabljeni k prijavi na zaključno konferenco projekta ROKA v ROKI z naslovom “Do we need a relational revolution in schools? Social, emotional and intercultural competences for inclusive societies” o pomembnosti odnosov v šoli, ki bo potekala 28. in 29. januarja 2020 v Zadru, na Hrvaškem (v Hotelu Kolovare).

Udeležba na konferenci je brezplačna (ni kotizacije), saj jo financira program Evropske komisije Erasmus+. Kosila in odmori za kavo so brezplačni za vse prijavljene udeležence na oba dneva konference (28. in 29. 1. 2020). V okviru projekta lahko krijemo celotne stroške udeležbe (tudi stroške prevoza in nastanitve) za 100 udeležencev. Prijave na konferenco bodo odprte do 10. decembra 2019.
Uradni jezik konference je angleščina.

Na konferenci bodo predstavljeni rezultati projekta s poudakom na izobraževanju za strokovne delavce ter implementaciji politik na področju socialnega in čustvenega učenja. V delavnicah, na katerih bodo sodelovali različni deležniki, bodo predstavljeni primeri programa ROKA v ROKI ter različni načini podpiranja SEM kompetenc v razredu, šoli in na sistemski ravni.

Kot plenarna govorca bosta na konferenci sodelovala Paul Downes, izredni profesor na Pedagoški fakulteti City Univerze v Dublinu, ter  Helle Jensen, psihologinja in družinska terapevtka ter predsednica in so-ustanoviteljica Danskega združenja za promocijo življenjske modrosti otrok.

Več o projektu si lahko ogledate v filmčku na tej povezavi.

Vljudno vabljeni k prijavi!

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino