Delavnica za zaposlene: Microsoft Teams

datum: 28.03.2020

kategorija: Obvestila za zaposleneUniverza na Primorskem sodeluje v konzorciju, v okviru katerega so vsem študentom in zaposlenim na voljo programske rešitve podjetja Microsoft. Vsi lahko do teh rešitev dostopate preko https://www.office.com/, vpišete pa se z uporabniškim imenom ime.priimek@upr.si ali vpisnastevilka@student.upr.si in geslom, ki ste ga prejeli oziroma ga boste prejeli tekom vikenda.

Med ponujenimi orodji je tudi MICROSOFT TEAMS, ki omogoča podporo oddaljenega sodelovanja in izobraževanja. Orodje omogoča izvedbo video konferenc, delitev gradiv in sprotno komunikacijo.

Na Univerzi na Primorskem se del sodelovanja med službami in posameznimi zaposlenimi že vrši preko MS TEAMS, program pa omogoča še dodatne rešitve za druge univerzitetne procese. Z osnovnimi funkcionalnostmi se lahko seznanite v video vodiču.

Microsoft pa bo za zaposlene na Univerzi na Primorskem v torek, 31. marca 2020, ob 9.30 organiziral tudi delavnico o uporabi MS TEAMS v pedagoškem procesu. Do delavnice lahko dostopate preko povezave https://aka.ms/AA7wu79 .

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino