Pomembno obvestilo o volitvah dekana UP PEF – prestavitev dneva volitev

datum: 25.08.2020

kategorija: Obvestila za zaposlene

 

Obveščamo vas, da je bila na 11. dopisni seji Senata Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete, ki je potekala 20. in 21. avgusta 2020, sprejeta Sprememba Sklepa o razpisu rednih volitev dekana Univerze na Primorskem, Pedagoške fakultete. Hkrati je bil sprejet tudi spremenjen Rokovnik za izvedbo volilnih opravil za volitve dekana UP PEF. Dokumenta se nahajata v nadaljevanju tega sporočila.

Do spremembe sklepa je prišlo zaradi slabšanja epidemiološke slike, povezane z boleznijo COVID-19 tako v Sloveniji kot v sosednjih državah in s tem negotovostjo v zvezi z možnostjo izvedbe volitev v mesecu novembru. Tako je bila sprejeta odločitev, da se volitve izvedejo čim prej, to je v mesecu septembru.

Sprememba zgoraj navedenega sklepa se tako nanaša na prestavitev datuma volitev in sicer bodo volitve dekana UP PEF potekale v petek, 11. septembra 2020, predčasno glasovanje pa v sredo, 9. septembra 2020.

Posledično so bili spremenjeni tudi roki za druga volilna opravila.

 Na tem mestu vas obveščamo, da bo predstavitev kandidatke za dekanjo UP PEF, prof. dr. Mare Cotič, potekala v sredo, 2. septembra 2020, ob 13.30 v Veliki predavalnici UP FM. Ker je zaradi ukrepov za preprečevanja širjenja okužbe COVID-19, število mest omejeno, bo predstavitev potekala hkrati tudi preko spleta in sicer z uporabo videokonferenčnega sistema ZOOM.

Za udeležbo na predstavitvi (v živo ali preko spleta) se prijavite tukaj.


Spremenjen Sklep o razpisu rednih volitev dekana UP PEF
Spremenjen Rokovnik za izvedbo volilnih opravil za volitve dekana UP PEF

 

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino