Zaključni dogodek ob izvajanju projektov Po kreativni poti do znanja in Študentski inovativni projekti za družbeno korist 2016-2020

datum: 02.02.2021

kategorija: Obvestila za zaposlene


Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije za 4. februar 2021 pripravlja spletni dogodek, na katerem bodo predstavili rezultate evalvacije programov Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za druženo korist (ŠIPK).

Programa povezujeta visoko šolstvo z delovnim okoljem in na ta način študentom omogočata delo v interdisciplinarnih skupinah, kjer pridobivajo delovne izkušnje in krepijo kompetence, delodajalcem pa omogočata, da pridobijo sveže ideje mladih in nenazadnje lahko spoznajo svoj bodoči kader.

Programa Po kreativni poti do znanja (PKP) in Študentski inovativni projekti za druženo korist (ŠIPK), ki so ju izvajali v obdobju od 2016 do 2020, sta prinesla odlične rezultate. Nastalo je preko tisoč uspešnih in vsebinsko raznolikih projektov, v katere je bilo vključenih več kot 7500 študentov, 1500 pedagoških mentorjev in 1400 predstavnikov iz gospodarstva in družbenega okolja.

Med njimi so tudi projekti z UP PEF.

nazaj na prejšnjo vsebino natisni vsebino